24-Hour Virtual Pitch Event

Where Tomorrow's Unicorns
Take the Global Stage Today!

October 20, 2021
Register
Partners

Event Partners

Your Opportunity to Pitch to Global Investors!


We’re looking for early to growth-stage tech startups from any industry, anywhere in the world, to pitch at this event. Each startup will have 4 minutes to pitch and 2-3 minutes for investor Q&A. We look forward to reviewing your application and seeing your pitch!

(Application Deadline - October 1, 2021)
WELCOME

About ARENA 24

From the Oceania and the Far East all the way to the Americas, a worldwide 24-hour livestream startup pitch event with the mission to provide a global stage to the most innovative and promising startups. A golden opportunity for early to growth-stage companies to showcase themselves before top angel investors, VCs, family offices, corporations, and associations spearheading innovation.


24

Hours Non-Stop

6

Continents

120+

Startup Pitches

1,000+

Investors

20+

Speakers

The 24-hour live event will also feature panel discussions and fireside chats headlined by industry experts and thought leaders to provide insights, trends, real-world cases and practical advice to entrepreneurs and investors alike. The event will be a fantastic opportunity to make connections and network with the best and the brightest from the entire venture and startup spectrum.

Partner

Become Our Partner

From building brand awareness to offering networking possibilities, ARENA 24 is a golden opportunity for you to showcase yourself by partnering with us. Whether you are a VC fund empowering the startup community or an organization stimulating innovation, join us as partners and amplify your efforts.

SPEAKERS

Speakers

william-podd
WILLIAM S. PODD
President
Hefzi-Malhis
HEFZI MALHIS
Partnerships Manager
ALY MADHAVJI
ALY MADHAVJI
Managing Partner
Hamad-Mubark
HAMAD MUBARK AL-HAJRI
Co-Founder, CEO & CTO
Marwa-Aleskafi_Headshot
MARWA ALESKAFI
Director of Programs & Strategy, MENA
Daniel-Ballin
DANIEL BALLIN
CEO
Lisa-Friedlander
LISA FRIEDLANDER
Founding Board member
Brandon-White
BRANDON WHITE
Host & Editor
Daniela-Guerrero
DANIELA GUERRERO
Senior Associate - Programs, LatAm
Daniela-Guerrero
BRIAN SOHN
Partner, Senior Analyst
Daniela-Guerrero
TAMAS SZEKER
Head of Partnerships
Daniela-Guerrero
MARC-LIONEL GATTO
General Coordinator
Daniela-Guerrero
ROBERT AYAN
CEO
Daniela-Guerrero
MOHSIN SYED
EVP & CHIEF STARTUP OFFICER
Daniela-Guerrero
DAVID HAUSER
DIRECTOR & ACTING CEO
Daniela-Guerrero
HALL T. MARTIN
FOUNDER & CEO
Daniela-Guerrero
IKE SYED
VICE PRESIDENT, STRATEGIC PARTNERSHIPS
Daniela-Guerrero
JOHN SECHREST
FOUNDER

Additional speakers and panelists are being confirmed. If you are interested in joining any of the panel discussions as an expert, please let us know using the link below.

Investors

Featured Investors

Daniela-Guerrero
ANDRES GUEVARA
ANALYST
Daniela-Guerrero
BRIAN ZWERNER
FOUNDER
Daniela-Guerrero
DARIA ABBAEI
DIRECTOR OF INVESTOR RELATIONS
Daniela-Guerrero
MICHAEL D’ARRIGO
SCOUT
Daniela-Guerrero
JASON SAYWOOD
CO-FOUNDER
Daniela-Guerrero
KEABETSWE TENYANE
PRESIDENT
Daniela-Guerrero
KEVIN ECKENRODE
ANALYST
Daniela-Guerrero
FEMI MOITO
VENTURE ASSOCIATE
STARTUPS

Featured Startups

Startups from across the globe are sending us applications to present at ARENA 24. If you would also like to showcase your solution at the event, please apply using the link below.

Agenda

Agenda

  • APAC

  • MENA

  • EU & UK

  • AMERICAS

12:00 AM GMT

Welcome Note & KiwiTech Intro

10 Mins
12:10 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
1:10 AM GMT

Fireside Chat

25 Mins
1:35 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
2:35 AM GMT

Panel Discussion

60 Mins
3:35 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
4:35 AM GMT

Fireside Chat

25 Mins
5:00 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
6:00 AM GMT

Welcome Note & KiwiTech Intro

10 Mins
6:10 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
7:10 AM GMT

Fireside Chat

25 Mins
7:35 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
8:35 AM GMT

Panel Discussion

60 Mins
9:35 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
10:35 AM GMT

Fireside Chat

25 Mins
11:00 AM GMT

Startup Pitches

60 Mins
12:00 PM GMT

Welcome Note & KiwiTech Intro

10 Mins
12:10 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
1:10 PM GMT

Fireside Chat

25 Mins
1:35 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
2:35 PM GMT

Panel Discussion

60 Mins
3:35 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
4:35 PM GMT

Fireside Chat

25 Mins
5:00 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
6:00 PM GMT

Welcome Note & KiwiTech Intro

10 Mins
6:10 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
7:10 PM GMT

Fireside Chat

25 Mins
7:35 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
8:35 PM GMT

Panel Discussion

60 Mins
9:35 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
10:35 PM GMT

Fireside Chat

25 Mins
8:00 PM GMT

Startup Pitches

60 Mins
REGISTER

Register Now

  • EVENT PARTNER

  • SPEAKER

  • APPLY TO PITCH

  • REGISTER AS AN INVESTOR

  • ATTEND AS A GUEST

Company Logo
[max: 20MB]

To display along with the headshot.